Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 600 kn
Korisnička podrška

info@sportlab.hr

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% premium

dio asortimana iz Hrv.

Sportlab

Dostava

Isporuku narudžbe vrši Prodavatelj, proizvod/i iz narudžbe će biti otpremljeni dostavnoj službi u roku 1-2 radna dana, te Korisniku u roku 3-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni; osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta) po primitku uplate kupoprodajne cijene, osim kod plaćanja proizvoda pouzećem.

Dostava proizvoda vrši se putem DPD Croatia d.o.o. s kojom Prodavatelj u ugovornom odnosu, ili putem djelatnika Prodavatelja. 

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Prodavatelj isporuku vrši unutar Republike Hrvatske.

Korisnici su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti Korisnika. Korisnik može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Ako Korisnik želi dogovoriti određeni termin dostave, isti je dužan napisati u polje „NAPOMENA“ prilikom postavljanja narudžbe, kako bi Prodavatelj mogao termin prenijeti dostavnoj službi. 

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod, nego se proizvod može staviti ponovno u prodaju.

Ukoliko nije moguća zamjena za naručeni proizvod, a nije moguća zbog greške Prodavatelja, Korisnik ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod, također samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod te se on može staviti ponovno u prodaju.

Cijena dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 600 kuna na web stranici je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 600 kuna iznosi 30 kuna.

Cijene dostave istaknute su na web stranici i u njima je sadržan pripadajući PDV.