OstroVit Coconut Oil Virgin 400 g

SKU: 5902232612349

OstroVit Coconut Oil Virgin je 100% prirodan proizvod dobiven iz mesa kokosa koje nije rafinirano. Pripravak je to bez dodanog šećera i soli, stvoren za osviještene potrošače i fizički aktivne osobe.

Nema na zalihi

Upišite svoj email kako bi vas obavijestili kada proizvod postane ponovno dostupan.Prihvaćam da koristite moju e-mail adresu da me obavijestite o dostupnosti proizvoda.

6.05 

U cijenu je uključen PDV.

Nema na zalihi

MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit Coconut Oil Virgin je 100% prirodan proizvod dobiven iz mesa kokosa koje nije rafinirano. Pripravak je to bez dodanog šećera i soli, stvoren za osviještene potrošače i fizički aktivne osobe.

  • 100% prirodno kokosovo ulje.
  • Nerafinirani proizvod – pripravak nije podvrgnut procesima filtracije, pročišćavanja i rafinacije, zahvaljujući čemu se ističe bogatstvom hranjivih tvari.
  • Bez dodanog šećera, soli i nepotrebnih sastojaka.
  • Učinkovitost – pakiranje proizvoda od 400 g sadrži 28 porcija proizvoda.
  • Svestranost – kokosovo ulje dobro će funkcionirati i kao kozmetički i kao kulinarski sastojak.
  • Neutralan okus i miris koji ne pridonosi nelagodi tijekom konzumiranja.

OstroVit djevičansko kokosovo ulje – izvor masnih kiselina

Kokosovo ulje je biljna mast dobivena iz endosperma zrelih kokosovih oraha, koji rastu na kokosovoj palmi, također poznatoj kao kokosovo drvo. To je visokoenergetski proizvod koji se odlikuje niskim glikemijskim indeksom. Izvor je masti, opskrbljujući tijelo prvenstveno zasićenim masnim kiselinama, što utječe na njegovu visoku postojanost tijekom toplinske obrade. Kokosovo ulje se ističe i visokom točkom dimljenja, zahvaljujući kojoj se koristi za pripremu raznih vrsta jela i slastica. Kokosovo ulje se ističe i visokom točkom dimljenja, zahvaljujući kojoj se koristi za pripremu raznih vrsta jela i slastica.

Kokosovo ulje dostupno je u dva oblika – nerafinirano i rafinirano. Nerafinirano ulje sadrži više hranjivih tvari, ali se ističe svojim karakterističnim okusom i mirisom koji ne ide uvijek uz hranu, ali odlično funkcionira u kozmetici. Zauzvrat, rafinirano ulje podvrgava se visokoj temperaturi, što nepovoljno utječe na sadržaj bioaktivnih komponenti, ali potiče uklanjanje svih vrsta nečistoća i bakterija, kao i produljuje rok trajanja. Štoviše, rafinirano ulje je lišeno svog karakterističnog okusa i mirisa, što ga čini savršenim za sve vrste jela.

OstroVit kokosovo ulje je 100% prirodno i rafinirano kokosovo ulje, koje ne sadrži dodanu sol, šećer i druga nepotrebna punila, zahvaljujući čemu je vrijedan dodatak svakodnevnoj prehrani.

Preporučena upotreba

Koristiti ovisno o potražnji.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Oblik proizvoda

Ulje

Neto težina

400 g

Veganski proizvod

Da

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit Coconut Oil Virgin 400 g”