OstroVit Magnezijv Citrat 200 g

SKU: N/A

OstroVit magnezijev citrat je visokokvalitetni dodatak prehrani koji je izvor magnezija u visoko bioraspoloživom obliku magnezijevog citrata. To je pripravak jednostavnog sastava, dostupan u praktičnom obliku praha. To je proizvod stvoren za ljude koji žele nadopuniti svoju svakodnevnu prehranu vrijednim mikronutrijentom.

7.85 

U cijenu je uključen PDV.
MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit magnezijev citrat je visokokvalitetni dodatak prehrani koji je izvor magnezija u visoko bioraspoloživom obliku magnezijevog citrata. To je pripravak jednostavnog sastava, dostupan u praktičnom obliku praha. To je proizvod stvoren za ljude koji žele nadopuniti svoju svakodnevnu prehranu vrijednim mikronutrijentom.

  • Izvor magnezija – Jedna porcija dodatka prehrani osigurava tijelu 2700 mg magnezijevih soli limunske kiseline.
  • Jednostavan sastav – Proizvod sadrži samo magnezijeve soli limunske kiseline, bez nepotrebnih aditiva i punila.
  • 1 porcija = 2,7 g = 3 mjerice.
  • Učinkovitost – Pakiranje proizvoda sadrži 74 porcije pripravka, što je dovoljno za više od dva mjeseca redovite suplementacije.
  • Prikladan oblik – Magnezijev citrat, dostupan u obliku praha, osigurava nesmetanu opskrbu dodatkom prehrani i savršen je za osobe koje imaju poteškoća s gutanjem tableta.

OstroVit magnezijev citrat – vrijedan dodatak svakodnevnoj prehrani

Magnezij – kemijski element sa simbolom Mg. Mineral koji se svrstava u makroelemente jer se u ljudskom tijelu nalazi u značajnim količinama. U ljudskom tijelu magnezij se uglavnom skladišti u kostima i mišićima, a samo 1% elementa nalazi se u krvi. To je spoj koji se naširoko koristi u hrani i nalazi se u životinjskim i biljnim proizvodima. Nutritivni izvori magnezija uključuju cjelovite žitarice, suhe mahunarke, kao i orašaste plodove i zeleno lisnato povrće.

OstroVit koristi element u organskom obliku magnezijev citrat, koji ima pozitivan učinak na apsorpciju i bioraspoloživost tvari u ljudskom tijelu.

Svojstva sastojaka sadržanih u OstroVit magnezijevom citratu

Magnezij doprinosi smanjenju umora, iscrpljenosti i pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita. Osim toga, podupire pravilan rad živčanog sustava i doprinosi održavanju pravilnog metabolizma energije. Magnezij također podržava normalnu funkciju mišića i pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba. Osim toga, igra ulogu u procesu diobe stanica i podupire održavanje optimalnih psiholoških funkcija.

Preporučena upotreba

Pomiješajte preporučenu dozu od 2,7 g (3 mjerice) u 100-150 ml vode ili soka. Koristite mjernu čašicu koja se nalazi u pakiranju (1 ml). Konzumirajte jednu porciju dnevno.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao nadomjestak (zamjena) za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece.

PAŽNJA! Ne preporučuje se nanošenje praška izravno u usta.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Okus

Bez okusa

Oblik proizvoda

Prah

Neto težina

200 g

Veganski proizvod

Da

Prosječne hranjive vrijednosti

Aktivni sastojci Po porciji %*
Magnezijeve soli limunske kiseline: 2700 mg -
uključujući magnezij 378 mg 101

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit Magnezijv Citrat 200 g”