OstroVit VITA&MINERALS Sport 60 kapsula

(1 recenzija korisnika)
SKU: 5903246228212

OstroVit Vita&Minerals Sport je cjelovit dodatak prehrani koji sadrži vrijedne vitamine i minerale te aminokiseline i biljne ekstrakte. To je pripravak u obliku kapsula koje se lako gutaju, namijenjen sportašima i osobama koje vode aktivan stil života.

Na zalihi

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 7.70 
Akcijska cijena: 6.94 

U cijenu je uključen PDV.

Na zalihi

MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit Vita&Minerals Sport je cjelovit dodatak prehrani koji sadrži vrijedne vitamine i minerale te aminokiseline i biljne ekstrakte. To je pripravak u obliku kapsula koje se lako gutaju, namijenjen sportašima i osobama koje vode aktivan stil života.

 • Preparat sadrži dva proizvoda – Vit-Multi, koji tijelo opskrbljuje vitaminom C, NAC, ekstraktom korijena ashwagandhe ili niacinom, između ostalog, i Min-Multi, koji između ostalog sadrži magnezij, kalcij, ekstrakt Saccharina japonica ili krom.
 • 1 porcija = 2 kapsule.
 • Učinkovitost – paket sadrži 30 obroka proizvoda, što je dovoljno za mjesec dana redovite suplementacije.
 • Prikladan oblik – proizvod je dostupan u obliku kapsula koje se lako gutaju za nesmetanu opskrbu dodatkom prehrani.

OstroVit Vita&Minerals Sport – sveobuhvatan izvor vrijednih sastojaka

Vitamini su egzogene tvari koje se u organizam moraju unijeti hranom, budući da ih tijelo nije sposobno samo proizvesti. To su spojevi koji nemaju prehrambenu ili energetsku funkciju, ali su unatoč tome neophodni za pravilno funkcioniranje organizma.

Minerali su skupina nutritivnih elemenata koje ljudsko tijelo ne sintetizira i moraju se unositi u sustav izvana, svakodnevnom hranom i/ili dodacima prehrani. Riječ je o spojevima koji nisu izvor energije, ali su neophodni za pravilan rad organizma. Minerali korišteni u pripremi OstroVita organski su oblici spojeva koji se odlikuju visokom bioraspoloživošću, što pozitivno utječe na apsorpciju i kvalitetu dodatka prehrani.

U OstroVit Vita&Minerals Sport također možete pronaći spojeve kao što su:

 • N-acetil L-cistein NAC – derivat cisteina, koji je supstrat za proizvodnju glutationa.
 • Ekstrakt lista koprive – ekstrakt jednogodišnje biljke iz porodice kopriva koja se odlikuje bogatstvom vrijednih sastojaka.
 • Ekstrakt lišća zelenog čaja – ekstrakt lišća kineskog čaja iz roda Camellia sinensis, koji se tijekom proizvodnje podvrgavaju samo parnoj obradi i sušenju, što pozitivno utječe na očuvanje vrijednih nutrijenata u biljnim strukturama.
 • Ekstrakt korijena ashwagandhe – ekstrakt korijena biljke iz obitelji Solanaceae, poznate i kao troma vitanija ili indijski ginseng.
 • Alfa-lipoična kiselina ALA – prirodni spoj koji kemijski sliči vitaminima B skupine i smatra se tvarima sličnim vitaminima.
 • Ekstrakt ploda crnog papra – ekstrakt ploda biljke iz porodice papra.
 • Ekstrakt Saccharina japonica – KELP – ekstrakt smeđe alge, koji je prirodni izvor joda.

Ekstrakti biljaka korišteni u pripravku OstroVit Vita&Minerals Sport standardizirani su po sadržaju vrijednih aktivnih sastojaka, što pozitivno utječe na kvalitetu dodatka prehrani i osigurava visoku opskrbljenost vrijednim spojevima u svakom obroku proizvoda.

Svojstva sastojaka sadržanih u OstroVit Vita&Minerals Sport

Vitamin A doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, tiamin doprinosi održavanju pravilnog metabolizma energije, a niacin doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Biotin pomaže u održavanju normalnih psihičkih funkcija, a vitamin B12 ima ulogu u diobi stanica. Vitamin C pomaže u održavanju pravilne funkcije imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivnog vježbanja, dok vitamin D podržava pravilan rad mišića, a vitamin E pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Magnezij pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita, a kalcij podržava pravilan rad mišića. Zauzvrat, kalij pomaže u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, a cink doprinosi održavanju pravilnog metabolizma makronutrijenata. Selen pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a željezo podržava pravilan transport kisika u tijelu.

PAŽNJA! Zbog sastojaka koji se koriste u OstroVit MIN-MULTI 30 kapsulama (uglavnom selena u obliku L-selenometionina), proizvod ima iritantan, neugodan miris.

Preporučena upotreba

Uzmite 1 dozu (1 kapsula VIT-MULTI i 1 kapsula MIN-MULTI) dnevno, nakon glavnog obroka.

Preporučljivo je napraviti krvnu pretragu na 25-(OH)D i posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom prije uporabe. Proizvod je namijenjen odraslim osobama.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti proizvod kao nadomjestak (zamjenu) za raznoliku prehranu. Preporučuju se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte gutati ako ste alergični na neki od sastojaka. Proizvod se ne smije konzumirati uz primjenu sedativa, tableta za spavanje, antiepileptika te ga ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Oblik proizvoda

Kapsule

Količina

60 kom

Neto težina

73 g

Prosječne hranjive vrijednosti

Aktivni sastojci Po porciji %*
VIT-MULTI
Vitamin C 320 mg 400
N-acetil L-cistein 75 mg -
Vitamin E 24 mg 200
Ekstrakt lišća koprive 60 mg -
Ekstrakt lišća zelenog čaja, od kojih: 60 mg -
polifenoli (50%) 30 mg -
Ekstrakt korijena ashwagandhe, od čega: 50 mg -
withanolidi (7,2%) 3,6 mg -
alkaloidi (1%) 0,5 mg -
withaferin A (0,25%) 0,125 mg -
Tiamin 22 mg 2000
Riboflavin 22 mg 1571
Vitamin D 50 µg 1000
Pantotenska kiselina 18 mg 300
Vitamin B6 18 mg 1286
Niacin 16 mg 100
Alfa-lipoična kiselina ALA 10 mg -
Vitamin A 800 µg 100
Ekstrakt ploda crnog papra, od čega: 1 mg -
piperin (95%) 0,95 mg -
Folna kiselina 400 µg 200
Biotin 100 µg 200
Vitamin B12 25 µg 1000
MIN-MULTI
Magnezij 170 mg 45
Kalcij 120 mg 15
Kalij 75 mg 3.75
Cink 15 mg 150
Mangan 1,8 mg 90
Ekstrakt Saccharina japonica, od kojih: 15 mg -
jod (1%) 150 µg 100
Selen 75 µg 136
Željezo 3 mg 21
Bakar 0,5 mg 50
Krom 150 µg 375

Mišljenje kupaca

5
1 recenzija
1
0
0
0
0

1 recenzija za OstroVit VITA&MINERALS Sport 60 kapsula

Očisti filter
 1. mario.korman

  Odličan proizvod.

Napiši recenziju