OstroVit A-AKG 200 g

SKU: N/A

OstroVit A-AKG je visokokvalitetni dodatak prehrani koji je izvor L-arginin alfa-ketoglutarata. To je proizvod ukusnog, voćnog okusa, dostupan u praktičnom obliku praha koji ne sadrži dodani šećer.

16.88 

U cijenu je uključen PDV.
MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit A-AKG je visokokvalitetni dodatak prehrani koji je izvor L-arginin alfa-ketoglutarata. To je proizvod ukusnog, voćnog okusa, dostupan u praktičnom obliku praha koji ne sadrži dodani šećer. Proizvod je razvijen za sportaše i fizički aktivne ljude koji svoju prehranu žele nadopuniti vrijednim spojem.

  • Izvor A-AKG – jedna porcija dodatka prehrani osigurava tijelu 4400 mg L-arginin alfa-ketoglutarata.
  • Ukusni okusi – osvježavajući limun ili sočna naranča? Odaberite opciju koja će zadovoljiti vaše nepce.
  • Bez dodanog šećera – receptura sadrži niskoenergetska sladila, što pomaže u smanjenju kalorijskog sadržaja proizvoda.
  • 1 porcija = 1 mjerica = 5 g.
  • Kapacitet – pakiranje proizvoda sadrži 40 porcija proizvoda.
  • Prikladan oblik – dostupna u obliku praha, formula nudi besprijekornu opskrbu dodatkom i idealna je za one koji imaju poteškoća s gutanjem tableta.

OstroVit A-AKG – vrijedan izvor L-arginin alfa-ketoglutarata

A-AKG – L-Arginin Alpha-Ketoglutarate – kemijski spoj koji je kombinacija dviju tvari, a to su L-arginin i glutarna kiselina. Glutarna kiselina je proizvod ciklusa limunske kiseline, poznatog i kao Krebsov ciklus, koji predstavlja završni korak u metabolizmu aerobnih organizama, dok je L-arginin proteinska aminokiselina koja se smatra esencijalnim supstratom za proizvodnju kreatina. i dušikov oksid (NO). Kombinacija glutarne kiseline i arginina stvara spoj sa sinergističkim učinkom koji sportaši često koriste kao prije treninga.

PAŽNJA: Proizvod karakterizira gorak, neugodan okus. To su prirodna senzorna svojstva proizvoda. Dobro rješenje je umiješati proizvod u sok ili konzumirati prah izravno s vodom ili sokom.

Laboratorijski potvrđena kvaliteta

Radi zdravlja naših kupaca, proizvodi koje proizvodimo redovito se testiraju u neovisnom akreditiranom laboratoriju kako bi se osigurala i održala najviša kvaliteta.

Preporučena upotreba

Pomiješajte dozu od 5 g (1 mjerica) u 100-150 ml vode ili soka. U danima vježbanja, konzumirajte jednu porciju dnevno 30 minuta prije treninga.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece.

Čuvati na temperaturi od 15-25°C, u zatvorenoj posudi, na suhom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Količina

200 g

Okus

Bez okusa , Limun , Naranča

Oblik proizvoda

Prah

Veganski proizvod

Da

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit A-AKG 200 g”