OstroVit Supreme Pure Taurine 300 g

SKU: 5902232611243

OstroVit Taurine je dodatak koji sadrži samo jednu aminokiselinu – L-taurin. Idealnu bioraspoloživost i najvišu razinu mikronizacije proizvoda razvili su najbolji za najbolje. Ovdje su namjerno izostavljena punila, sredstva za zgrušavanje ili arome. U ovom slučaju manje znači više.

Na zalihi

6.25 

U cijenu je uključen PDV.

Na zalihi

MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit Taurine je dodatak koji sadrži samo jednu aminokiselinu – L-taurin. Idealnu bioraspoloživost i najvišu razinu mikronizacije proizvoda razvili su najbolji za najbolje. Ovdje su namjerno izostavljena punila, sredstva za zgrušavanje ili arome. U ovom slučaju manje znači više.

  • 300 g taurina u pakiranju
  • Proizvod sadrži 100 porcija
  • Samo jedna komponenta, bez suvišnih punila

L-TAURIN

Taurin je organski kemijski spoj iz skupine aminokiselina. Međutim, ovo nije tipična proteinska aminokiselina, jer postoji razlika u njenoj kemijskoj strukturi (ima sulfonsku skupinu umjesto karboksilne kiseline). Taurin je esencijalna aminokiselina za novorođenčad kao i mnoge druge vrste sisavaca. Odrasle osobe mogu same sintetizirati taurin, no vjerojatno su zbog evolucije dijelom počele ovisiti o njegovoj opskrbi izvana (egzogeno). Taurin se nalazi u mozgu, srcu, bubrezima i skeletnim mišićima. Unatoč maloj količini, igra vrlo važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju ovih organa. Djeluje i kao neurotransmiter u mozgu, stabilizator staničnih membrana, a također olakšava transport iona kao što su kalij, natrij, magnezij i kalcij.

Svojstva sastojaka sadržanih u OstroVit Taurin:

L-Taurin igra ključnu ulogu u suplementaciji sportaša. Njegova svojstva učinkovito intenziviraju regenerativne i prokognitivne procese i omogućuju našim mišićima da rade učinkovitije i duže tijekom teških i napornih treninga. Prikazuje poboljšanje protoka krvi u našim arterijama i venama. Postoje studije koje pokazuju korelaciju između niske razine L-taurina u tijelu i malaksalosti ili čak depresije. Kao jedan od neurotransmitera savršeno poboljšava rad našeg živčanog sustava.

Smanjuje osjećaj umora, što omogućuje dulji i učinkovitiji trening

Kao agonist GABA receptora, poboljšava stanje našeg mozga. Bolja koncentracija, bolje pamćenje i jasno razmišljanje
Suplementacija taurinom omogućuje sprječavanje mišićnog katabolizma – razgradnju mišićnih proteina
Proizvod ima jaka higroskopna svojstva (jako upija vlagu). Stvaranje gruda ili ujednačene (kompaktne) konzistencije nije znak gubitka svojstava proizvoda. U tom slučaju proizvod treba ponovno usitniti.

Laboratorijski potvrđena kvaliteta

Radi zdravlja naših kupaca, proizvodi koje proizvodimo redovito se testiraju u neovisnom akreditiranom laboratoriju kako bi se osigurala i održala najviša kvaliteta.

Preporučena upotreba

Preporučena doza od 3 g (1/2 mjerice) pomiješa se u 100 – 150 ml vode ili soka. U danima vježbanja pojedite jednu porciju dnevno 15 minuta prije treninga.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu za konzumaciju. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao nadomjestak (zamjena) raznovrsnoj prehrani. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte jesti ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove, ribu. Čuvati izvan dohvata male djece.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Neto težina

300 g

Oblik proizvoda

Prah

Veganski proizvod

Da

Okus

Bez okusa

Prosječne hranjive vrijednosti

Aktivni sastojci na 100 g Za porciju
L-taurin 100 g 3000 mg

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit Supreme Pure Taurine 300 g”