OstroVit BCAA + Glutamin 500 g

SKU: N/A

OstroVit BCAA + Glutamin je visokokvalitetni dodatak prehrani koji pruža izvor L-glutamina i aminokiselina razgranatog lanca – L-leucina, L-izoleucina i L-valina. To je pripravak s osvježavajućim okusom limuna, dostupan u praktičnom obliku praha.

20.48 

U cijenu je uključen PDV.
MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit BCAA + Glutamin je visokokvalitetni dodatak prehrani koji pruža izvor L-glutamina i aminokiselina razgranatog lanca – L-leucina, L-izoleucina i L-valina. To je pripravak s osvježavajućim okusom limuna, dostupan u praktičnom obliku praha. Proizvod je namijenjen sportašima i tjelesno aktivnim osobama koje žele nadopuniti svoju svakodnevnu prehranu vrijednim aminokiselinama.

  • Izvor BCAA aminokiselina razgranatog lanca u omjeru 2:1:1 – jedna porcija dodatka prehrani osigurava tijelu 2000 mg L-leucina, 1000 mg L-izoleucina i 1000 mg L-valina.
  • Sadrži L-glutamin – jedna porcija pripravka sadrži 4000 mg L-glutamina.
  • Osvježavajuća aroma limuna koja oduševljava okusne pupoljke.
  • Bez šećera – proizvod sadrži niskoenergetska sladila, što doprinosi smanjenju energetskog udjela pripravka.
  • 1 porcija = 2,5 mjerice = 10 g.
  • Učinkovitost – pakiranje proizvoda sadrži 20 obroka pripravka.
  • Prikladan oblik – pripravak dostupan u obliku praha omogućuje besprijekornu opskrbu dodatkom prehrani i bit će odličan za osobe koje imaju poteškoća s gutanjem tableta.

OstroVit BCAA + glutamin – izvor vrijednih aminokiselina

BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) su aminokiseline razgranatog lanca koje, kao što im i samo ime govori, karakterizira razgranati bočni lanac. BCAA uključuju aminokiseline kao što su L-leucin, L-izoleucin i L-valin. Riječ je o egzogenim spojevima koje tijelo mora unositi izvana, bilo svakodnevnim jelovnikom ili u obliku dodataka prehrani, jer ih tijelo nije sposobno samo sintetizirati. BCAA čine oko ⅓ proteina koji izgrađuju mišićno tkivo, a mjesto njihove razgradnje, za razliku od drugih aminokiselina, uglavnom su skeletni mišići, što čini aminokiseline razgranatog lanca spremnim za upotrebu kod fizički aktivnih ljudi.

L-glutamin je, s druge strane, proteinska aminokiselina koja se može prirodno formirati u tijelu, ali kada ljudsko tijelo pokazuje povećanu potrebu za vrijednim spojem, primjerice tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti, isplati se unijeti i taj sastojak tijelu izvana, uz dnevni jelovnik ili u obliku dodataka prehrani. L-glutamin u hrani nalazimo prvenstveno u mesu, ribi, jajima, kao iu mlijeku i mliječnim proizvodima te u suhim mahunarkama.

OstroVit istovremeno koristi BCAA i glutamin, što pozitivno utječe na kvalitetu spoja, jer aminokiseline korištene u proizvodu imaju sinergistički učinak, međusobno se nadopunjujući.

PAŽNJA! Zbog visokog udjela L-leucina i L-izoleucina, proizvod se odlikuje nižom topljivošću i gorkim okusom. Ovo je prirodna značajka korištenih sirovina. Dobro rješenje je umiješati proizvod u vodu ili sok, lagano miješajući otopinu ili konzumirati prah izravno s vodom ili sokom.

Preporučena upotreba

Dodajte 10 g (2,5 mjerice) u 100 – 150 ml vode ili soka.

U dane treninga popijte dvije porcije dnevno: jednu odmah nakon buđenja, drugu nakon treninga. U danima kada ne vježbate, popijte jednu porciju nakon buđenja.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu za konzumaciju. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao nadomjestak (zamjena) raznovrsnoj prehrani. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Nemojte jesti ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Neto težina

500 g

Oblik proizvoda

Prah

Okus

Limun

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit BCAA + Glutamin 500 g”