OstroVit Kreatin Monohidrat 500 g

SKU: N/A

OstroVit Kreatin Monohidrat je visokokvalitetni dodatak prehrani koji pruža izvor kreatina u obliku monohidrata. To je pripravak jednostavnog sastava i prirodnog okusa dostupan u praktičnom obliku praha.

14.15 

U cijenu je uključen PDV.
MOGUĆNOST POVRATA

U roku 14 dana*.

SIGURNA WEB KUPOVINA

100% jamčimo za sigurnost.

Opis proizvoda

OstroVit Kreatin Monohidrat je visokokvalitetni dodatak prehrani koji pruža izvor kreatina u obliku monohidrata. To je pripravak jednostavnog sastava i prirodnog okusa dostupan u praktičnom obliku praha. To je proizvod namijenjen sportašima i fizički aktivnim osobama koje svoju prehranu žele nadopuniti vrijednim spojem.

  • Izvor kreatina – jedna porcija dodatka prehrani daje tijelu 3000 mg kreatin monohidrata.
  • Jednostavan sastav – proizvod sadrži samo kreatin monohidrat bez nepotrebnih dodataka.
  • Prirodni okus.
  • 1 porcija = ¾ mjerice = 3 g.
  • Učinkovitost – pakiranje proizvoda sadrži 166 obroka pripravka.
  • Prikladan oblik – pripravak dostupan u obliku praha omogućuje besprijekornu opskrbu dodatkom prehrani i bit će odličan za osobe koje imaju poteškoća s gutanjem tableta.

OstroVit Kreatin Monohidrate – koncentrirani izvor kreatina

Kreatin je kemijski spoj koji se prirodno pojavljuje u ljudskom tijelu. Tvar se također unosi u tijelo svakodnevnom prehranom – kreatin se može naći u proizvodima životinjskog podrijetla, uključujući meso, ribu i jaja, kao iu obliku dodataka prehrani.

OstroVit koristi kreatin monohidrat, odnosno spoj molekule kreatina s molekulom vode u jednu molekulu jer je kreatin hidrofilan spoj, bez problema se spaja s vodom te je stoga tvar koja se odlikuje izvrsnom asimilacijom. Kreatin monohidrat je po strukturi najjednostavniji oblik kreatina, a ujedno i najpopularniji spoj među sportašima – savršeno će odgovarati i početnicima i profesionalcima, što je posljedica činjenice da kreatin povećava fizičku izvedbu u slučaju uzastopnih kratkih, vrlo intenzivnih tjelesnih vježbi, a povoljan učinak se javlja kada se dnevno konzumira 3 g kreatina.

Preporučena upotreba

Pomiješajte dio od 3 g (3/4 mjerice) u 100-150 ml vode ili soka.

U danima vježbanja, konzumirajte jednu porciju dnevno nakon buđenja ili nakon treninga.

U danima kada ne vježbate, uzmite jednu porciju dnevno nakon buđenja.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao nadomjestak (zamjena) za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Proizvod nije prikladan za osobe s bubrežnim poremećajima. Čuvati izvan dohvata male djece.

Informacije o proizvodu

Brand

OstroVit

Neto težina

500 g

Oblik proizvoda

Prah

Okus

Bez okusa

Veganski proizvod

Da

Prosječne hranjive vrijednosti

Mišljenje kupaca

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OstroVit Kreatin Monohidrat 500 g”